Science

Windows 11 heeft een nieuwe functie om phishing-aanvallen te voorkomen: así puedes activarla

Windows 11 heeft een nieuwe functie om phishing-aanvallen te voorkomen: así puedes activarla

Windows 11 2022 (22H2) is volledig nieuw in de nieuwe versie van de nieuwe versie van het beheer van de tareas met de efficiëntie van Clipchamp en de video-editor. De nieuwste versie van het nieuwe besturingssysteem van Microsoft heeft echter ook een interessante beveiligingsfunctie.

Stel een bescherming in tegen phishing en Microsoft Defender Smartscreen, voor een herramienta que nos ayudará a identiteitsverdringende aanvallen voorkomen al mantener een salvo nuestra contraseña del sistema. Eso si, antes tendermos que activar esta característica.

Hoe Windows 11 phishing-beveiliging in te schakelen

Antes de habilitar esta nueva característica de seguridad debemos mencionar que solo is beschikbaar in Windows 11 2022, por lo que si tienes una versie anterior deberás actualizar en primer lugar. Als de actualización todavía no te ha llegado tienes la posibilidad de forzarla.

También debes tener en cuenta que si inicias sesión con Windows Hallo o PIN esta characterística no funcionará. Is noodzakelijk dat inicies sesión con tu contraseña van Microsoft. Una vez dicho esto, Advancemos.

Haz klik in Inicio > Configuratie > Privacy en veiligheid > Seguridad de Windows > Beheer van apps en browser > Configuratie van bescherming op basis van reputatie.

In de sectie Bescherming tegen phishingencontrarás tres opties:

  • Avisarme sobre aplicaciones y sites maliciosos. De meeste advertenties kunnen worden toegevoegd aan een applicatie op de pagina van het web, waarmee u kunt zoeken op een andere manier.
  • Avisarme heft het hergebruik van de contraseña op. De meeste advertenties kunnen worden gebruikt voor het gebruik van de nieuwe versie van Microsoft en andere toepassingen op pagina’s van het web.
  • Avisarme sobre el almacenamiento de contraseñas no seguras. Meeste advertenties voor escribamos nuestra contraseña en toepassingen como Kladblok, WordPad en Microsoft Office.

Asegúrate de que las tres casillas de verificación estén marcadas om de veiligheid van uw besturingssysteem te verbeteren.

In Xataka | Apps installeren van Android naar Windows 11 met de Amazon Appstore

#Windows #heeft #een #nieuwe #functie #phishingaanvallen #voorkomen #así #puedes #activarla

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button