WhatsApp dejará de funcionar en de iPhone 5 en de iPhone 5C

WhatsApp dejará de funcionar en de iPhone 5 en de iPhone 5C

WhatsApp dejará de funcionar en de iPhone 5 en de iPhone 5C

Imagen para el article titulado WhatsApp dejará de funcionar en estos iPhones proximamente

afbeelding: Appel

WhatsApp is op 24 oktober 2022 gestopt met iOS 10 en iOS 11, según WABetaInfo. Dit betekent dat als je in een lagere versie van het systeem zit, je de neiging hebt om je iPhone bij te werken om WhatsApp normaal te gebruiken. Pero als je telefoon niet compatibel is met een hogere versie van iOS, entonces en el futuro próximo quedarás zonder toegang tot de applicatie.

WhatsApp is de dienst van mensajería más popular del mundo y, como tal, reeds een miljoen mensen corriendo en círculos cada vez que retira el suporte de algún operatieve systeem. Zondeembargo, lleva meses avisando a sus usuarios de que va a ocurrir, con peticiones para que actualicen el system:

“Werkelijke versie van iOS voor continu gebruik van WhatsApp. De applicatie heeft de laatste versie van de iOS-versie van 24 oktober 2022”.

De iPhone 5S, de iPhone 6 of de iPhone 6S, door ejemplo, kan worden geüpdatet naar iOS 12, la versión meer antigua ondersteund door whatsapp. In cambio, el iPhone 5 en iPhone 5C, respectievelijk gelanceerd in 2012 en 2013, geen pasan de iOS 10.

Qué betekent esto? Gebruik de iPhone 5 en de iPhone 5C en bekijk de huidige acties van WhatsApp en, próximamente, zonder toegang tot de applicatie, hasta que renueven su telefono. Er kan een beslissing worden genomen door de WhatsApp, die nodig is om de functies uit te voeren en de laatste versie van de apparaten en versies van de antiguas-software.

Als je een iPhone 5 of 5C hebt, moet je WhatsApp gebruiken zonder deze op 24 oktober te updaten, gebruik eventueel de app, je zult de telefoon moeten opknappen. También te digo: pocos telefonos duran 10 jaar, enhorabuena.

#WhatsApp #dejará #funcionar #iPhone #iPhone

Leave a Comment

Your email address will not be published.