Voor LeBron James is de NBA dubbelzinnig en el caso Suns

Voor LeBron James is de NBA dubbelzinnig en el caso Suns

Voor LeBron James is de NBA dubbelzinnig en el caso Suns

Zodra Robert Sarver, eigenaar van de Phoenix Suns van de NBA en Phoenix Mercury van de WNBA, een jaar geschorst en met 10 miljoen dollar voor een deel van de NBA werd geschorst als gevolg van een onderzoek onder de Franchise of the Suns, de estrella van Los Angeles Lakers, LeBron James, benaderde el tema in sociale redes.

De NBA kondigde de castigo aan en gebruikte het onderzoek naar de tegenhanger van Suns y Mercury, Sarver gebruikte het palabra N al menos cinco veces “al contar las declaraciones de otros”.

James, in een reeks dos tuits el miércoles, dijo que “leyó las historias de Sarver varias veces. Debo ser eerlijko… Nuestra Liga definitivamente se equivocó en esto. Geen noodzaak explicar qué. Lo dije antes y lo diré de nuevo , no hay lugar en esta Liga para ese tipo de comportamiento. ningún lugar de trabajo. No importa si eres el dueño del equipo o juegas para el equipo. Mantenemos nuestra Liga como un ejemplo de nuestros valores”.

Hoewel de NBA verklaarde dat Sarver “volledig meewerkte aan het onderzoeksproces”, vertelden La Liga-bronnen Baxter Holmes en Adrian Wojnarowski van ESPN en zeiden dat hij het idee niet accepteerde dat hij werd bedankt voor een schorsing van een jaar en een multa van $ 10 miljoen voor gedrag. De parte punitiva del proceso volvió en gran medida enconada, dijeron las fuentes.

Uit het onderzoek, geleid door het kantoor van Wachtell Lipton’s abogados, met sede in New York, bleek dat Sarver “deelnam aan een gedrag dat duidelijk in strijd was met de normen van wetshandhaving, zoals weerspiegeld in de regels en het beleid van het team en La Liga”.#Voor #LeBron #James #NBA #dubbelzinnig #caso #Suns

Leave a Comment

Your email address will not be published.