VIDEO|  Toma area antes de observe la vista más detallada de Marte compartida por la NASA – Enséñame de Ciencia

VIDEO| Toma area antes de observe la vista más detallada de Marte compartida por la NASA – Enséñame de Ciencia

VIDEO| Toma area antes de observe la vista más detallada de Marte compartida por la NASA – Enséñame de Ciencia

Sorprendente! Het uitzicht op de jamás obtentionida van het Marciana-gebied.

Deze week verraste NASA de liefhebbers van astronomie en de liefhebbers van de búsqueda de rastros de vida extraterrestre antigua al compartir las indrukwekkende beelden meer details van de oppervlakte marciana.

De beelden die een point-of-presence fueron zijn, vastgelegd door de Perseverance rover van NASA, el cual está explorando a Marte des de februari del 2021. Según nos indica el comunicado official de la agencia espacial, este espectacular mozaïek cuenta con 2500 miljoen pixels y gecombineerd 1118 individuele foto’s, die het omzetten in een meer gedetailleerd beeld van het oppervlak van de gemaakte planeta rojo nunca antes.

In het bijzonder komen de afbeeldingen op het Mastcam-Z-camerasysteem in principe overeen met de lenzen van de Perseverance-rover, en hebben ze een zoomfunctie waarmee de camera’s kunnen scherpstellen en video’s van deze definitie kunnen bekijken, evenals panoramische beelden in kleur en 3D.

De vangsten zijn tomaron entre el 12 en 20 juni de 2022 cuando rover Volharding llegó een antiguo delta en el krater Jezero, een gebied van speciaal belang en echt belangrijk voor verkenning voor deze missie, het is gemaakt dat is een perfecto lugar en el planeta rojo para buscar signos potenciales de vida microbiana antigua.

Según wordt beschreven, de geschatte waarde van het land ligt op 3500 miljoen van de rivier en de zee in het lago Jezero, de oorsprong van de sedimenten in de krater en de delta van de krater.

“La llegada al delta de Jezero ha sido el objetivo principal de la misión Perseverance desde que el rover aterrizó en el krater en febrero de 2021”, beschrijft het ruimtelijk agentschap. “Lo que vemos en el video son algunas de las colinas y acantilados al borde de ese delta, así como algunas de las huellas del paso del rover Perseverance por dichos sitios”.

De reisgids van het panorama dat NASA vergelijkt met onze specifieke prestemos-aandacht voor een paar rotsen en een kleur in het donker, die zich afspeelt in de buurt van 10 metro’s van de altura voor al rover, “esta han estado sobre la surface de Marte Gedurende mijlen van miljoenen jaren, en tijdens het weer, heeft de erosie van de kom het oppervlak in vrij interessante vormen gevormd als deze uitgebalanceerde rots”, leggen we uit.

Ook kun je in deze video het gebied genaamd “Hogwallow Flats” observeren op dezelfde manier als je briljante, helder gekleurde rotsen observeert, volgens onze indican los NASA-experts, het is gemaakt dat dit zijn algunas de las sedimentaria-rotsen van grano más fino zijn afgezet in de Delta.

“Las rocas de grano fino son belangrijke porque suelen ser buenos lugares para buscar signos de vida antigua. Planeamos hacer hasta cinco schaafwonden en las rocas de esta área. Ahí es donde usamos nuestro taladro para exponer un nueva surface, lo que nos permite analizar la química y la mineralogía”, onze uitleg.

Ten slotte wordt aangegeven dat “se dirigió al rover al Delta porque es un lugar muy prometedor para buscar signos de vida antigua. Ik hoop meer te weten te komen over een misión futura traiga estas muestras a la Tierra. Hasta ahora, estamos entusiasmados con lo que hemos recopilado”.

Deel ciencia, deel conocimiento.

#VIDEO #Toma #area #antes #observe #vista #más #detallada #Marte #compartida #por #NASA #Enséñame #Ciencia

Leave a Comment

Your email address will not be published.