Business

Qué pasa als de pones gasolina van bajo octanaje een auto heeft die in de VS premium is?

Qué pasa als de pones gasolina van bajo octanaje een auto heeft die in de VS premium is?

El grado de octanaje mide la capacity de la gasolina om de golpeteo del motor te weerstaan, een traqueteo of metaalachtig geluid dat wordt gegenereerd door de voortijdige ontsteking van de mezcla gecomprimeerde brandstof daar in een of meer van de cilinders van de motor. In de mayoría de las petrolras wordt benzine verkocht van tres grados de octanaje: común (87 octanos), grado medio (89 octanos) y Premie (tussen 92 en 93).

Según el type de vehículo que tienes, el requisito van usar brandstof premium podría deberse heeft een reeks factoren. Is het mogelijk dat u een turbomotor heeft, die een octaanje brandstof nodig heeft om correct te functioneren, terwijl u hebt gekozen voor een high-performance auto met een krachtige motor die werkt met strikte toleranties.

Cualquiera que sea el caso, si la tapa de la gasolina de su vehículo o el manual del propietario le indica die premium brandstof gebruiktházlo y vermijden que tu auto falle por no ponerle gasolina premium.

¿Qué pasa if the pones el octanaje incorrecto de gasolina in je auto?

In los viejos tiempos, hacer funcionar 87 octanos en un auto que requería fuel premium Haría que el motor comenzara a golpear antes de el el vehículo saliere de la station de servicio, pero hoy en día las cosas son diferentes. Als de fout optreedt op de tank met gewone brandstof, zal de ECU automatisch de synchronisatie en de prestaties van de motor aanpassen zodat deze functioneert met de brandstof van het kleine octanaje.

In de mayoría de los casos, is er geen hooi premium brandbaar, pero geen ideaal gebruik van brandbaar meer barato mogelijk duur largos períodos de tiempo.

Mezclar gasolina premium con gasolina regular

De mezcla van brandbare materialen van back octanos diferentes zal een tank brandstof con een octanaje in algún lugar tussen los backs brandbaar materiaal resulteren, afhankelijk van de cantidades van cada uno.

Dicho esto, als uw voertuig premium brandstof nodig heeft, kunt u een idee krijgen van een premium tan pronto como puedas. Als je je echt zorgen maakt dat de motor een golf gaat krijgen, kun je solo een normale brandstof toevoegen.

***

Mogelijk bent u geïnteresseerd:

Que es la gasolina clara o vrij van ethanol
Naar aanleiding van auto necesita benzine premium

#Qué #pasa #als #pones #gasolina #van #bajo #octanaje #een #auto #heeft #die #premium

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button