PS5 is bijgewerkt aan het einde van de video 1440p, meer informatie over PlayStation

PS5 is bijgewerkt aan het einde van de video 1440p, meer informatie over PlayStation

PS5 is bijgewerkt aan het einde van de video 1440p, meer informatie over PlayStation

U kunt gebruikmaken van updates van de software met verschillende sociale functies die in de betafase kunnen worden uitgevoerd.

Ya lo podían disfrutar algunos usuarios en fase beta desde julio, pero ahora PlayStation ha anunciado el lanzamiento en todo el mundo de una actualización del software de PS5 incorporation, entre otras novedades, la video-uitgang 1440p via HDMIeen toevoeging aan de console ampliamente solicitado desde su lanzamiento.

Sony heeft aangekondigd dat de PS5 is opgenomen in de ondersteuning voor 1440pBedankt voor uw eventuele opmerkingen van de deelnemers aan het programma van de beta van de PS5, hoy lanzamos voor een nieuwe update van de software van het systeem voor de PS5 van de todo en de wereld. sociale functies zoals de mogelijkheid om verzoeken te verzenden voor Compartir pantalla a otro miembro del grupo, zeer gemakkelijk los profile de nuevos amigos y recbir notices para poder unirte à la partida de un amigo más rápidamente desde el chat de grupo”, kondigde Hideaki Nishino aan in een mededeling aan través de los canals de Sony.

Hoe de fabrikant uit te leggen met een week, soporte para la resolución 1440p permitirá a los jugadores elegir a configuración de visualisatie alternativa en monitores de computador y televisores compatible. Als de spellen 1440p toelaten, wordt de salida native de 1440p toegelaten. Door beide partijen, zullen videogames die voor 4K spelen, profiteren van een betere verbetering van de muestreo a una salida de 1440p.

Andere nieuwigheden van PlayStation

Geen acaban aquí las noticias desde Sony. De multinational heeft ook verschillende cambio’s uitgewerkt in de toepassing van PlayStation voor iOS- en Android-apparaten.

PS5 is bijgewerkt aan het einde van de video 1440p, meer informatie over PlayStation

Bekijk de gebruiksvoorwaarden van de PS App podrán een sessie van PS Remote Play starten rechtstreeks vanuit de PS-app op iOS- en Android-apparaten. Para terminar, usuarios de PS App podrán solicitar a otro miembro del grupo que juegue en PS5 que start een sessie Compartir pantalla voor een deel van de toepassing.

Ambas actualizaciones llegan justo a tiempo para un small revision en el hardware de PS5 Discovered in Australia, donde se ve un modelo más ligero.

Soberder: PlayStation 5, PS5 en PlayStation.

#PS5 #bijgewerkt #aan #het #einde #van #video #1440p #meer #informatie #PlayStation

Leave a Comment

Your email address will not be published.