Business

Onn TV Box, het alternatief meer barata al Apple TV en Google Android TV

Onn TV Box, het alternatief meer barata al Apple TV en Google Android TV

Op tv-box. Foto: Amazon

Een nuevo dispositivo se ha omgezet in onmisbaar in los hogares de todo el mundo. Hablamos de los reproduceert multimedia met toegang tot streamingdiensten, apparaten waarmee u toegang hebt tot Netflix, HBO Max, Disney+ en andere muchos-diensten voor uw tv. Als todavía no tienes uno, esta oferta será tu salvación.

Een bijzondere streamingbox

Het eerste wat u kunt doen om uw apparaat op de hoogte te houden van de Apple TV van Apple, is al eerder bekend. Dit is een aspect dat is beïnvloed door de ontwerper van Apple, een voorbeeld van een interieur met het besturingssysteem van Google Android TV, waarmee u toegang kunt krijgen tot een tiental toepassingen van het bedrijf voor het installeren van cientos en cientos de applications.

Este modelo en concreto de Onn, cuenta con la certificación de Netflix para poder reproducir los contenidos del famosos servicio sin problems, y es que hay modelos en el mercado que no cuentan con esta función, y ofreciendo un precio muy llamativo of après los compradores zonder toegang tot Netflix. Geen es el caso de este Onn TV Box.

Op tv-box.  Foto: Amazon

Op tv-box. Foto: Amazon

Met 4K-resolutie

Algo especialmente interesante de este modelo es que, inclusief teniendo a precio tan bajo, ofrece resolutie 4K para que podamos ver los content a la grote calidad posible. De afstandsbediening bevat 4 voorgeconfigureerde knoppen met directe toegang tot YouTube, Netflix, Disney+ en HBO Max, evenals de mogelijkheid om meer apps te installeren zoals Hulu, Prime Video, Apple TV+ en alle beschikbare diensten.

Voor een enkele functie die u nodig hebt om HDMI-bestanden te downloaden en om TV te kunnen zoeken, kunt u aansluiten op de voeding die is inbegrepen. Als er echte dingen zijn met een tv met een Smart TV-platform, hoeft u zich geen zorgen te maken, u kunt perfect leven met onze platforms, omdat u adverteert dat de propuesta van Android TV die dit Onn-model aanbiedt, een van de beste producten op de markt. Ook de interfaz llega sin ningún type de personalización, por lo que la experiencia es 100% Google sin additivos.

Op tv-box.  Foto: Amazon

Op tv-box. Foto: Amazon

Con assistante de voz

Ook bijzonder interessante details die mogelijk kunnen worden weergegeven door de andere leveranciers, inclusief directe toegang tot de activering van Google, waar u toestemming kunt geven voor het gebruik van uw website al control remoto (elk verbinding maken met een apparaat met Bluetooth).

El grotere precio que ha tenido nunca

Deze aanbieding van 18% op Amazon.com.mx heeft deze Onn TV Box een uitzonderlijke prijs van $ 616 pesos geboden, een cifra que coloca como la baja que ha tenido el producto nunca, por lo que estamos ante una oportunidad fantastic para dar el salto heeft een heel compleet en capaz Smart TV-platform.

Als u wilt weten hoe u uw TV kunt bekijken, kunt u eenvoudig gebruikmaken van de plataforma van Smart TV voor modernere en modernere mogelijkheden, zodat de TV Box met 4K perfect is opgelost.

Yahoo sluit compromissen om los mejores-producten a los mejores precios te bestrijden. Podemos recibir una parte de las compras realiseerde een través de los enlaces en esta página. Los van de prijs en de beschikbaarheid van een cambios.

Mogelijk bent u geïnteresseerd in:

VIDEO | Todo lo que necesitas saber sobre la impression en 3D

#Onn #Box #het #alternatief #meer #barata #Apple #Google #Android

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button