Mislukking!  Omdat een insider per ongeluk zijn identiteit onthulde;  ben je een youtuber

Mislukking! Omdat een insider per ongeluk zijn identiteit onthulde; ben je een youtuber

Mislukking! Omdat een insider per ongeluk zijn identiteit onthulde; ben je een youtuber

Redactioneel: Gamen / Facebook / Twitter / YouTube / Instagram / Nieuws / Discord / Telegram / Google Nieuws

malos u ódialos, es innegable que los informantes son un pieza clave de la industria de los videojuegos, algo que resulta especialmente cierto en la época moderna de las social redes y los foros. ¿Quiénes son estas personalidades anónimas? Hoe komt u aan uw bevoorrechte informatie? Het antwoord op de vraag is een esas interrogantes varía según el caso.

Meer informatie over The Insider en TheRealInsider om meer te weten te komen over de meest recente informatie over verschillende projecten. Door ejemplo, fue él una de las personas que compartió los clave de los nuevos numbers Moordenaars gelofte antes de su revelation official en el último Ubisoft Forward. Gegarandeerd een PlayStation-revelaría op een nieuw IP-adres van oktober.

Het is duidelijk dat er een persoonlijke verklaring moet zijn voor een betrouwbare en respectvolle manier om een ​​industriële productie van video’s te respecteren. Por desgracia, su carrera podría estar en riesgo debido heeft een simpele fout dat de podría pasar a cualquiera.

Videorelacionado: Lo videojuegos (tal como los conocimos) van a morir

Quien es TheRealInsider?

Tal como destaco el portal Insider-gamingtodas las tracks suggereren dat de detrás persona van The Insider DanAllenGaming is, een populaire youtuber die momenteel meer dan 189.000 abonnees heeft op het Google-platform.

Met name omdat de maker van inhoud olvidó zijn Twitter-profiel tegenkwam toen hij een pregunta beantwoordde die estaba naar TheRealInsider stuurde. De comunidad stond erop dat de youtuber informeert omdat de cuenta de este último fue eliminada tras el supuesto desliz.

Artikel: Hay filtraciones y geruchten que dicen la verdad… te guste o no

Op het moment dat deze regels worden geschreven, is de inhoud van DanAllenGaming in Twitter al beschikbaar, waar geen enkele andere oorzaak is die de speculatie in torno vergroot, dit unieke geval heeft.

In een Discord-server verklaarde de prestigieuze periodista Jason Schreier dat DanAllenGaming een van de persona’s was die dieron cobertura oficial al Ubisoft Forward de Septiembre, dat betekent dat tenía conocimiento de los anuncios. También señaló que tanto el informante como el youtuber tienen un pattern de escritura similar.

Dus geen está 100% bevestigd dat DanAllenGaming y The Insider Sean la misma persona, alle pista’s llevan een esa dirección. Als dat zo is, heeft de maker van inhoud die zich in ernstige problemen bevindt, meerdere acuerdos van vertrouwelijkheid verbroken.

Pero cuéntanos, qué opinies de esta situación? Déjanos leerte en los commentaren.

Sigue informado aquí, in LEVEL UP.

Video gerelateerd: Assassin’s Creed geen redding bij Ubisoft

Bron#Mislukking #Omdat #een #insider #ongeluk #zijn #identiteit #onthulde #ben #een #youtuber

Leave a Comment

Your email address will not be published.