Los nuevos iPhone vendrán con premio, y no bueno precies

Los nuevos iPhone vendrán con premio, y no bueno precies

Los nuevos iPhone vendrán con premio, y no bueno precies

Tras el eventto del pasado miércoles 7 de septiembre, las reserves de los nuevos models de iPhone se abrieron el viernes, y todos aquellos que tuvieron la fortune de hacerse con una unidad, la recibirán en sus casas o tendrán que pasar a recogerla este viernes 16 van september. Zonde embargo, geen todo es tan bueno como parece, ya que los nuevos iPhone vienen algo defectuosos.

Los nuevos iPhone vendrán con problemen

De huidige Compañía de Cupertino is beschikbaar voor de eerste keer dat de nieuwe iPhone 14 Pro Max kan worden bijgewerkt en kan worden geüpdatet.

Ademend, hoe is het record van de iPhone 14 Plus, de laatste keer dat het pas op 9 september is verschenen, is het afgelopen 7 oktober niet bekend. Er zijn geen nieuwe versies van de originele onderdelen van de fabricage en de fabricage van mismo’s die eenvoudig te zien zijn in een nieuw model en een nieuweling die de protagonismo is.

Zoals decíamos, todos aquellos que recojan of reciban su nieuwe iPhone este viernes, tendrán available desde el primer momento una actualisering que de deberían llevar a cabo para corregir ciertos loss que ya ha alertado la propia compañía de Cupertino. Concreet, een van de belangrijkste problemen met het zien van afbeeldingen van de iPhone 14 Pro Max, problemen met de visuele weergave van foto’s van de iPhone 14 Pro Max.

Dit is een nieuw product, nieuwe iPhone-modellen die niet kunnen worden bijgewerkt met iOS 16 en een nieuwe versie van de vorige versie, Apple raadt aan om een ​​update uit te voeren in de media. Er is geen vermoeden dat er geen gebruik is gemaakt van nieuwe iPhone-gegevens, die kunnen worden aanbevolen voor het oplossen van problemen die zich hebben voorgedaan.

De realiteit is dat het nog niet mogelijk is om het besturingssysteem te updaten, zoals gewoonlijk wordt geproduceerd. U kunt uw verzoek indienen bij de Apple Store om de correspondentiemodellen te bekijken, gebruik te maken van rode WiFi en de Apple Store die u kunt updaten, en u kunt meestal een aanbieding doen een señal de muchísima calidad y, port tanto, facilitan un actualisación rápida y sin complicaciones. Dit is wat er is gebeurd en er is geen reden om te beginnen met het zien van een toekomstige situatie, en dit is een proces van actualisering van de laatste dag dat er nog meer kan worden gedaan met het oog op een rode WiFi-verbinding van de Apple Store waarin u vindt.

#Los #nuevos #iPhone #vendrán #con #premio #bueno #precies

Leave a Comment

Your email address will not be published.