Lamar Jackson heeft een verlenging aangeboden van $ 250 miljoen van Baltimore Ravens, quiere acuerdo volledig gegarandeerd op het moment van de firma

Lamar Jackson heeft een verlenging aangeboden van $ 250 miljoen van Baltimore Ravens, quiere acuerdo volledig gegarandeerd op het moment van de firma

Lamar Jackson heeft een verlenging aangeboden van $ 250 miljoen van Baltimore Ravens, quiere acuerdo volledig gegarandeerd op het moment van de firma

Aunque Lamar Jackson y los Baltimore Ravens han handhaafde in privado los details van de onderhandelingen over zijn contract, el mariscal de campo estrella rechazó een aanbod van verlenging van cinco años voor een waarde van meer dan $ 250 miljoen met $ 133 miljoen gegarandeerd op het moment van de firma , dijeron las fuentes naar ESPN.

De verlenging, die sinds eind 2027 wordt verlengd, zal de totale waarde van Jackson’s contract sindsdien met $ 274 miljoen doen toenemen gedurende zes jaar immers. Jackson habría jugado de quinto año optie van $ 23 miljoen en su contrato de novato ante dat de verlenging in 2023 zal beginnen.

Los van de uitbreiding en de propuesta de los Ravens le habrían pagado a Jackson une salaris gemiddeld meer alto que los acuerdos firmados este verano door el mariscal de campo de los Denver Broncos, Russell Wilson, y el marshal de campo de los Arizona Cardinals, Kyler Murray, y también incluyeron más dinero gegarandeerd al stevig, según las fuentes.

Pero las fuentes le dijeron a ESPN que los Ravens también se opusieron al deseo de Jackson de un acuerdo que estuviera totaal gegarandeerd en el momento de la firma, soortgelijke al de Deshaun Watson, lo que llevó a las partes a anunciar el viernes que habían pos puesto las conversaciones contracts hasta después de la temporada 2022.

Wilson tekende een contract van $ 242,5 miljoen op basis hiervan dat het gemiddeld $ 48,5 miljoen per jaar bedroeg en inclusief $ 161 miljoen gegarandeerd, een week nadat Murray een contract ontvangt van $ 230,5 miljoen dat gemiddeld $ 46 miljoen per jaar bedroeg en inclusief $ 189,5 miljoen gegarandeerd.

Pero el problema para Jackson no era tanto el trato de Wilson of Murray como el de Watson, según las fuentes. Los Cleveland Browns hebben Watson ondertekend met een contract van $ 230 miljoen dat volledig gegarandeerd is op het moment van het bedrijf. Het aanbod van Ravens van $ 133 miljoen zal gegarandeerd steviger worden dan dat van Wilson ($ 124 miljoen) en Murray’s ($ 103,3 miljoen), pero muy por debajo de la Watson.

Jackson trad op als zijn eigen agent in de onderhandelingen om mij te helpen zijn moeder en de Vereniging van Jugadores van de NFL te helpen.

El sindicato informeerde Jackson, van 25 jaar oud, dat in functie van su desempeño y edad, estaba gerechtvaardigd was om een ​​volledig gegarandeerd contract, dijeron las fuentes, te eisen.

Het is mogelijk om samen met Jackson te praten over “buena fe”, een unque el team, inclusief $ 2,5 miljoen aan jaarlijkse clausules van desescalada als Jackson niet deelneemt aan een alto porcentaje de los entrenamientos de temporada baja.

Jackson won $ 23.016 miljoen op zijn keuze voor quinto año, pero no tiene dinner gegarandeerd na deze temporada. Hoop een verlenging te krijgen na dit temporada met de Ravens, die zullen hopen dat het aanbrengen van zijn franchiselabel op Jackson hem ervan zal weerhouden naar het vrije agentschap te gaan als hij geen tijd overlaat om naar een acuerdo te gaan.

Jackson is haciendo la mayor apuesta en sí mismo en el fútbol americano, vergelijkbaar met lo que hizo el ex mariscal de campo de los Ravens, Joe Flacco, quien comienza contra Baltimore el domingo para los Jets, en la temporada 2012. El contrato de Flacco Dit is een punt voor de expiratie en een titel in Baltimore en de titel van de Super Bowl voor de converter en voor de belangrijkste pagados van de NFL.

In Jackson, die een recibido más golpes (737) na 2018 heeft ontvangen, pregunt hij la semana pasada siente que es un riesgo jugar sin dinero gegarandeerd más allá de esta temporada.

“Fue un riesgo bastante grande la temporada pasada. El año anterior”, dijo Jackson el miércoles. “Solo estoy jugando al fútbol. Cualquier cosa puede pasar. Dios no quiera que suceda algo malo”.

Jackson heeft een demonstratie gegeven van de makers van de hoofdgame en van de laatste NFL-games. Desde que convirtió en titular de los Ravens a mediados de la temporada 2018, Baltimore tiene mark de 37-12 (.755) con él y de 2-5 (.286) sin él. Fue el Unanimous NFL MVP van 2019.

Pero Jackson komt van su temporada más defiante en 2021, cuando lanzó 13 interceptions, la peor cantidad de su carrera, y se perdió cinco juegos, el máximo de su carrera, incluidos los últimos cuatro debido a una lesión en el tobido.

Jamison Hensley van ESPN heeft bijgedragen aan dit rapport.

#Lamar #Jackson #heeft #een #verlenging #aangeboden #van #miljoen #van #Baltimore #Ravens #quiere #acuerdo #volledig #gegarandeerd #het #moment #van #firma

Leave a Comment

Your email address will not be published.