Kiyosaki raadt aan bitcoin te kopen en Fed-beleid aan te vallen

Kiyosaki raadt aan bitcoin te kopen en Fed-beleid aan te vallen

Kiyosaki raadt aan bitcoin te kopen en Fed-beleid aan te vallen

De wereldwijde economische situatie en de estadounidense in het bijzonder niet zijn óptimas. De inflatie is begonnen met het uitvoeren van waarschuwingen en het controleren van de inflatie van de inflatie. Y el multimillionario Robert Kiyosaki heeft een sobere visie gehad op een mogelijke oplossing die een bitcoin (BTC) vereist.

In zijn meest recente tuit, van deze domingo 18 de septiembre, el autor de Pater Rico, Padre Pobre opmerking dat de dollar is “muriendo” als gevolg van een spiraal van endeudamiento en inflatie veroorzaakt door de Federal Reserva estadounidense (de Fed).

Kiyosaki vatte de situatie samen dat het land een einde maakt aan de ervaringen die in het verleden zijn ontstaan, zoals de inflatie en de verplichtingen die moeten worden opgelegd aan “la deuda se vuelve demasiado cara”. Su respuesta ante esto, para la gente: “begrijp bitcoin”.

Apenas a par de días antes, el inversionista assiduo a recomendar of commentar sobre temas financiersos había advertido dat de constante subidas de las tasas de interés de parte de la Fed “de economie van Estados Unidos vernietigen”.

In ese mismo mensaje, aseguró that haat in dollars en verlies. In ruil daarvoor raad ik BTC, oro o plata como inversiones aan. Incluso, refiriéndose aan de noodzaak om te investeren in “dinero real”, dando om dat el dólar no lo es te horen.

Tal como reportamos en CriptoNoticias recientemente, no es la primera vez that Kiyosaki verwijst naar bitcoin o la plata como inversiones recomendadas. Onlangs, se refirió al metal edele como una via para que los “pobres se hagan ricos”.

Tampoco is de eerste stap in de wereld van de wereldwijde crisisfinanciering, met een catalogus die kan worden gebruikt voor “opportuniteiten” in de geschiedenis van het land.

Kiyosaki en bitcoin als “seguro”

El empresario es de las figuras del mundo financiero que más fe ha manifestado tener hacia bitcoin. Geen solo por su potencial de generar ganancias en el mercado a los inversionistas, sino que lo eleva incluso al nivel de “seguro” ante las gestiones de instituciones “totalmente corruptas”, en referencia a la Fed y el Departamento del Tesoro estadounidense.

Otros millionarios o inversionistas de renombre también parecen apuntar a bitcoin als oplossing voor de mislukkingen van de dinero fíat. Een van hen is Jim Rogers, ex-socio van George Soros, die een bitcoin wilde planten als mogelijke vervanger van de dollar voor een caída die op handen was.

Hay quienes, como Anthony Scaramucci, ven el potencial pero todavía beschouwt een bitcoin niet als een verdediging tegen inflatie. Zoals eerder aangegeven, heeft de CEO van SkyBridge Capital de Bitcoin niet kunnen volstaan ​​met een recente activiteit.

Aan de andere kant was Jeff Dorman, directeur van inversions of the gestora de activos Arca, van mening dat BTC geen se está comportando como resguardo sino como activo especulativo porque “perdió su narrativa”.

Op het moment dat dit artikel wordt gepubliceerd, wordt bitcoin verhandeld voor debajo de los 19.000 dólares. Waar deze maan ook gaat, ha is teruggegaan in de periode van 3,2% van tevoren van de verwachte taak van de tussenkomst van de zee door de Fed van de vorming van de formatie. Tal van advertentie-analyses van todo tipo, inclusief economistas van Goldman Sachs.#Kiyosaki #raadt #aan #bitcoin #kopen #Fedbeleid #aan #vallen

Leave a Comment

Your email address will not be published.