kenmerken, precio y fecha de lanzamiento

kenmerken, precio y fecha de lanzamiento

kenmerken, precio y fecha de lanzamiento

Er is een prácticamente una week van 7 septiembre y del eventto Far Out en de nieuwe iPhone 14 en de nieuwe Apple Watch Series 8. Jazeker. De eerste keer dat u de AirPods Pro 2 of de Apple Watch Pro gebruikt. Hablemos de todo lo que sabemos de eerste nieuwe enigmático modelo de reloj.

Welke ontwerper zal de Apple Watch Pro verzorgen?

Er is geen reden om te zeggen dat de Apple Watch Series 7 een belangrijke ontwerpwijziging heeft ondergaan. EEN ontwerp meer vierhoekig, met rectos randen en een platte pantalla. Dit ontwerp is verwijderd voor de volledige presentatie van de nieuwe pasado, pero ahora vuelve con bastante fuerza al hablar del Apple Watch Pro.

Voor de eerste keer dat de Apple Watch de 47 mijlen van de horloges en de andere twee horloges bekijkt. Terug meer dan 45 van de grote mode van Apple Watch Series 7. Adem, según Mac Otakara en designer de la pantalla sería plano, lo que ayudaría naar de duurzaamheid in het algemeen van todo el reloj.

Zal het compatibel zijn met de huidige correas?

Aanvankelijk werd bevestigd dat de Apple Watch Pro geen serie compatibel met de correas van de vorige modellen. Later merkte Mark Gurman in zijn nieuwsbrief op dat als ze compatibel zouden zijn, niemand anders zou kunnen vinden dat de laatste match een eigenaardige poco zou zijn. Con un mayor ancho de la caja se espera que las correas adapten a esa nueva con un parte superior mas ancha.

U kunt er ook voor kiezen om de vorige modellen van Apple Watch Pro te bekijken, beschikbaar voor de beste acabado en mogelijke esthetieklo better, según los geruchten, será que compremos una con la anchorada aangepast a la nieuwe generación.

¿Qué kenmerken esperamos del Apple Watch Pro?

Want dit wordt el año en el que el Apple Watch Pro onderscheiden van het restaurant van het assortiment que quedará formatada by el Apple Watch Series 8 en Apple Watch SE. Als er tussen verschillende soorten hooi en verschillende soorten, tussen de verschillende soorten voedsel en de rest van de cambios.

Adembenemend commentaar op uw hemo-commentaar, in het bijzonder op Apple Watch goce de mayor batería y de un modo de bajo consumo dat naast het toestaan ​​van ons gebruik en reloj mientras está activo, het het aantal uren tussen bezoeken aan de verzender aanzienlijk zal verhogen.

Andere geruchten over een vraag naar Apple Watch Pro tendría la capaciteit van connectiviteit via satelliet. U kunt een verbinding maken met het gebruik van een solo voor het communiceren van noodgevallen en een conversie naar model en een referentie van de persona qu’practican deportes extremos y pueden, esperemos que no, necesitar un contacto rápido,esten donde . Een este respecto se une Kuo, que apoya a Mark Gurman al afirmar that esta comunicación via satélite está ya in production.

En cuanto a materiales, esperamos una caja de titanio y un cristal de zafiro Modellen van de editie van Apple Watch Series 7 zijn bekend. Premium materialen die el reloj meer resistent zijn geweest que podemos disfrutar.

Door último tenemos que hablar del Apple Watch-temperatuursensor. Een sensor die als eerste kan worden gebruikt in legar uitsluitend a los tope de gama relojes en die onze permitiría de mediciones relacionadas con la salud verbetert. Een temperatuursensor die hemos visto heeft in de vorm van een patent.

Is er een nieuwe Apple Watch Pro?

Jens Kreuter Pknn Nxcnhs Unsplash

Los temas de numbers is algo que siempre cuesta predecir. Gran parte de ello se debe a que es en las conversaciones internas de Cupertino donde se beslisn estos asuntos, pero het nummer Apple Watch Pro suena con fuerza. Geen podemos olvidar, zonde-embargo, de mogelijkheid van een “Apple Watch Extreme” die Gurman onze había in El Pasado heeft geplant.

Voor een tweede deel, kunt u een keuze maken uit het restaurant van het assortiment van Apple Watch Pro de nieuwe nummers en de nieuwe naam. Hoewel je een Apple Watch Pro, een Apple Watch en een Apple Watch SE kunt hebben die aangeven tussen paréntesis el año de su lanzamiento.

¿Cuándo estará beschikbaar?

Adrian Regeci 1ad6gtbyasm Unsplash

Traditioneel wordt de Apple Watch gepresenteerd junto a los nuevos iPhone tijdens een evenement in september of oktober. Apple heeft niet officieel bevestigd dat de nieuwe Apple Watch en de gebeurtenis op 7 september, per op de tweede plaats meer logisch.

Een Apple Watch Pro del que se abrirían las Gereserveerd aanstaande 9 september y que llegaría a las tiendas y a las casas de los primeros clients una semana después, el viernes día 16.

Qué precio tendrá?

Zhang Kaiyv Dhiokqjewam Unsplash

El prijs van een product is ook een geweldige incógnita. In het geval van de Apple Watch Pro podemos sacar algunas conclusies. Mientras sabemos que el Apple Watch Pro tendrá un precio también “Pro”, podemos aproximar algunos números.

Todo que sabemos del Apple Watch Series 8: kenmerken, prijs en kwaliteit van lanzamiento

Momenteel verkoopt Apple de Apple Watch Series 7 Edition, het titanio-model, voor 799 dollar. In de buurt van Apple Watch Pro en andere soortgelijke, pudiendo alcanzar los 999 dollar que, con el cambio, se podrían presentar como 1100 euro en España. De eerste conclusies van de Apple Watch Series 8 en de nieuwe modellen Pro met meer modereservaties zijn beschikbaar voor Apple Watch Series 8.

También puede interesarte:

#kenmerken #precio #fecha #lanzamiento

Leave a Comment

Your email address will not be published.