Johnny Walker werd tijdens UFC 279 uit het stadion gezet

Johnny Walker werd tijdens UFC 279 uit het stadion gezet

Johnny Walker werd tijdens UFC 279 uit het stadion gezet

Een merkwaardige situatie vond plaats tijdens UFC 279 op 10 september in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Estados Unidos, met een zegevierende Johnny Walker die de hoofdpersoon was.

Het resultaat is dat het een goed deel van het kartel is van het evenement en de hecho die kan leiden tot een goed einde aan Ion Cutelaba. Hasta ahí om het goed te doen. Het probleem van de strijd met de triunfo, de uitzetting van de peleador en de uitzetting van de stadia en de problemen die gepaard gaan met het mislukken van de strijd met de UFC 279.

De reden waarom Johnny Walker uit de arena werd gegooid, is dat hij zich een weg heeft gevochten door de resterende gevechten, tussen Khamzat Chimaev vs Kevin Holland en Nate Díaz tegen Tony Ferguson, pero para poder hacerlo debía tener entrada.

“Para poder ver las peleas debes tener entrada, incluso si eres un peleador de la cartera”, zei Johnny Walker mientras se sacaba photos con los fanáticos en plena calle.

Dus @ufc kwam gewoon en schopte ons eruit. Geen kaartjes voor ons en niet toegestaan ​​om backstage te blijven kijken. Achterdeur eruit getrokken, eruit geschopt, zelfs geen schoenen aan 😅 https://t.co/av78OBETZM

El trainer van Johnny Walker, el Irish John Kavanagh, al igual dat Conor McGregor, hizo el siguiente meldt op Twitter: “El UFC vino y nos echo. Geen hooi boletos para nosotros y no se nos permite mirar detrás del escenario. Sacado por la puerta de atras, pateado, sin zapatos”.

Twitter : https://twitter.com/mmaunola
Facebook: https://www.facebook.com/mma.uno
Instagram: https://www.instagram.com/mma.uno/#Johnny #Walker #werd #tijdens #UFC #uit #het #stadion #gezet

Leave a Comment

Your email address will not be published.