Business

Hoe zit het met het palanca de cambios se quedó atascada en Parking

Hoe zit het met het palanca de cambios se quedó atascada en Parking

Het verbranden van de automóvil y no lograr that ponga en marche zou een aanwijzing kunnen zijn dat waarschijnlijk het pallet van cambios atasco is.

Gelukkig, Wanneer een transmissie se traba nl Parkeren in het algemeen is het te wijten aan een klein mechanisch probleem y éste se logra solver con la ayuda de algunos tips.

Het eerste van de motor van het voertuig en de motor van de ontstoken motor.

Acto seguido, se debe retirar the tapa de plastico de la annulación del bloceo de cambios. Dit is encuentra in de console van de palanca de cambios.

Een voortzetting, in de ranura van annulering, moet u een destornillador pequeño, een bestand van uñas, een llave of een voorwerp van gelijkaardige vorm invoegen. Luego, hooi que empujar dicho elemento hacia abajo sin dejar de sostenerlo.

In de tussentijd zal ik doorgaan met het indrukken van het cambios-annuleringsmechanisme, je zult ook het pedaal van de freno hacia el fondo moeten indrukken.

Ten slotte is het nodig om het palet van cambios te onderwerpen, op de knop te drukken die zijn vrijlating en entonces toelaat om de para poner in maart en de automóvil in de velocidad deseada te bewegen.

Ahora goed, in het geval van een complete estos pasos con el motor apagado, entonces para arrancar el vehiculo sólo vereist het verplaatsen van de pallet cambios.

Het is een goed idee om te kijken of er een parkeerplaats is voor de velocidades en Parking derivan del hecho de tener poco liquido de transmisión, especialmente cuando una fuga.

Er is een weg vrijgemaakt voor het vervoer van een voertuig dat zich in de weg kan bevinden.

Sin embargo, también podría deberse a que el interruptor de la luz del freno estropeó o quizá al deterioro en alguna zona del cableado.

Por ello, als de blokken in de caja de velocidades terugkerend zijn, entonces lo más adecuado es acudir a especialista.

Mogelijk bent u geïnteresseerd in:

– Cuándo es el momento adecuado para cambiar la correa de distribución del auto

– Los 4 punten clave para que tu auto nunca te falle

#Hoe #zit #het #met #het #palanca #cambios #quedó #atascada #Parking

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button