Hij is samengekomen met het herontwerp van de criptomoneda Ethereum (fusion of ETH 2.0) heeft een objectieve en impactvolle impact op medioambiental

Hij is samengekomen met het herontwerp van de criptomoneda Ethereum (fusion of ETH 2.0) heeft een objectieve en impactvolle impact op medioambiental

Hij is samengekomen met het herontwerp van de criptomoneda Ethereum (fusion of ETH 2.0) heeft een objectieve en impactvolle impact op medioambiental

Londen (AFP) – El segundo burgemeester cryptovalutaDe tweede cryptovaluta van bitcoin, Ethereum, is gebaseerd op de tecnología de cadena de block para limitar en tan criticado medioambiental de la red.

Ethereum, cuya unidad digitale ether, explodeerde begin dit jaar in een cryptocurrency-keten en beleefde in september een belangrijke technische revolutie.

Cuál es el telón de fondo del inminente readjust -conocido como “meltdown”- y cómo va a calamar los precios y reducir el consumo de energía?

Por qué las criptomonedas verbruikt tanta energía?

Bitcoin, Ethereum en andere valuta’s van het type en “minan” resolviendo complejos rompecabezas mediante potentes ordenadores que consumeren enorme cantidades de energía en vastos almacenes, à menudo cerca de fuentes de electricidad baratas. Tambiaanse Veasis: Bitcoin: naar de prijs van BTC está cayendo (de nuevo) ahora mismo.

Een hangslot van blokken is de gedecentraliseerde registrar en seguro para registrar estas-transacties, die worden geproduceerd wanneer ze in gecodeerde codes via een rode computer worden verzonden.

Los usuarios validan su éxito via een mechanisme genaamd “proof-of-work” dat hen beloont met ciberdivisas, pero sólo despues dat Hayan zijn deelname aan dit soort mijnbouw met een hoog energieverbruik aantoont.

De lucratieve industrie van de cryptomonedas heeft een waarde van alrededor van 1 miljard dollar, ten koste waarvan het explodeert in de prime time van 2022.

Sin embargo, el valor de Ethereum ha caído otro 55% desde principios de año.

Por que es populaire Ethereum?

Ethereum wordt echter als essentieel beschouwd als het gaat om het opnemen van zichzelf en het verkopen van de meeste virtuele activa, inclusief niet-fungible tokens (NFT’s) die het opmerkt. Ver artikel: FTX wordt aangekondigd op het internet en op het gebied van “grandes juegos”..

U kunt kiezen tussen “intelligente contracten” of codigos informáticos algorítmicos, que realizan transacties gepersonaliseerd voor verschillende functies.

“De Ethereum-blockchain is de infrastructuur van de capa base para la mayor parte de todo el ecosystem de criptomonedas”, vatte Lennart Ante, directeur-generaal en mede-oprichter van Blockchain Research Lab, samen.

“Se trata de Ethereum”, dijo naar AFP.

“En los últimos años han surgido otras plataformas similares, como Solana o Cadano, pero ninguna de ellas cuenta con esta enorme red en gran cantidad de desarrolladores y proyectos, ni con un éxito histórico.”

Por qué está cambiando esto?

De algemene acceptatie van Ethereum is belangrijker geweest om de zorgen in de middelmatige omgeving aan te pakken en om met rumbo om te gaan, is dat deze zorgen een gedeeltelijke boycot hebben uitgelokt. Relaciónado con esto: Las 2 best criptomonedas para comprar ahora y maintener pendante la proxima decennium.

“De winning van prueba de trabajo is ambientalmente destructiva, costosa e ineficiente”, vat de expert in de digitale wereld Eswar Prasad, professor aan de Universidad de Cornell, samen.

Zonder embargo is de huella de carbono van een gedecentraliseerd blockchain-systeem moeilijk te evalueren vanwege de fuentes de electricidad no siempre están identificadas.

Wat is de schakelaar?

El maker van Ethereum, Vitalik Buterin, planea cambiar heeft een mechanisme denominado “proof-of-stake” van mediados de septiembre.

Dit betekent dat voor de deelname geen rekening hoeft te worden gehouden met het gebruik van de elektriciteit, als deze gebaseerd is op apostaire blokken van eter.

Een vervolg, los usuarios validarán, o apostarán realmente su moneda, en un intento de ganar más eter.

Ethereum verbruikt momenteel 45 teravatios hora de electricidad al año.

In ruil daarvoor wordt berekend dat de bitcoin 95 teravatios-hora van electricidad al año, lo que equivale al consumo anual de Pakistan gebruikt.

¿Cuáles son las ventajas y los inconvenientes?

Experts van Los schatten dat de modernisering 99% minder energie zal verbruiken dan de eigenlijke installatie.

Por lo tanto, permitiría a los usuarios realizar transacties más rápidas y eficientes.

“El consumo de energía sería casi nulo”, zegt Ante tegen AFP.

“Je hebt geen hardware nodig, alleen software”.

Al mismo tiempo, een nieuw begin en geen está exento de riesgos.

Algunos usuarios kan besluiten om een ​​las redes de la competencia te veranderen, en las que can seguir utilizando enormes cantidades de energía para extraer la moneda.

Prasad también adviseerde dat de methode van prueba de participación “no es perfecto” debido een problemas de liquidation y gobernanza is.#Hij #samengekomen #met #het #herontwerp #van #criptomoneda #Ethereum #fusion #ETH #heeft #een #objectieve #impactvolle #impact #medioambiental

Leave a Comment

Your email address will not be published.