Estos son los 5 bancos que tuvieron meer quejas door fraud según la Condusef

Estos son los 5 bancos que tuvieron meer quejas door fraud según la Condusef

Estos son los 5 bancos que tuvieron meer quejas door fraud según la Condusef

Vanaf enero a marzo pasado zullen in totaal 979 duizend quejas contra bancos por possible worden geregistreerd fraudevan de cuals, Azteca, Citibanamex, BanCoppel, BBVA y Banorte het concentreren van het grootste aantal claims voor een deel van onze klanten, het informeren van de Nationaal Comité voor de bescherming en verdediging van de gebruikers van de financiële diensten (Condusef).

Verliezen van de organisatie muestran dat 7 van cada 10 quejas quejas interponen contre las financiële instellingen zijn por mogelijke fraude, con een impacto contra los klanten por 5 mil 60 miljoen pesos.

Los 5 bancos con más quejas por fraud

In detail, Banco Azteca registreerde in totaal 218 duizend 610 duizend 599 quejas; Citibanamex met 124 mil 614 claims y Bancoppel met 124 mil 643 mil quejas.

Lee tambien Alerta Condusef sobre montadeudas: apps piden tus redes, microfono en hasta photos personales

In cuarto puesto se ubico BBVA met 106 mil 331 casos en Banorte met 96 mil 493 registros.

De acuerdo con los datos de la Condusefhet aantal quejas por mogelijke fraude geregistreerd in het eerste kwartaal van het jaar is 5% minder dan de registratie in de mismo-periode van het jaar previo, inclusief de belangrijkste schadeoorzaken voor niet-erkende ladingen.

Del monto total reclamado door los clients, los banken han devuelto poco más de mil 300 miljoen pesos.

Lee tambien Con financiële onafhankelijkheid, mujeres podrán liberarse de laciones tóxicas: Condusef

Los gegevens van de Condusef muestran un fuerte incremento en los casos de mogelijke robo de identidad, met een totaal van 29 mil 225 reclamaciones, un disparo de 378% respecto del mismo periodo de 2021, Siendo Banco Azteca, Citibanamex en BBVA las instellingen met el burgemeester número de reclamaciones por este type de fraud.

In het algemeen ontving los bancos en México in de referentieperiode in totaal een miljoen 385 duizend 746 registro’s, een vermindering van 3% in jaarlijkse cifras.

Abonneer u op para recibir directo en tu correo nuestras nieuwsbrieven sober noticias del día, opinión, plannen para el end de semana, Qatar 2022 en veel meer meningen

videorecorder#Estos #son #los #bancos #tuvieron #meer #quejas #door #fraud #según #Condusef

Leave a Comment

Your email address will not be published.