Este desconocido Xiaomi en beter voor disfrutar de la gama alta sin pagar mucho

Este desconocido Xiaomi en beter voor disfrutar de la gama alta sin pagar mucho

Este desconocido Xiaomi en beter voor disfrutar de la gama alta sin pagar mucho

Het is mogelijk dat er geen conozcas este móvil de Xiaomi, pero es een van de beste opties dentro del catálogo. Además, suele tener 200 euro descuento.

De familie Xiaomi 12 en de nieuwe versie van Xiaomi 12 en Xiaomi 12 Pro, pero en esta serie hooi ander model desconocido dat kan een geweldige optie zijn als je wilt disfrutar de la gama alta sin pagar mucho dinero. Se trata del Xiaomi 12Xmet een compact formaat dat het ook omzet in een alternatieve buena als het stil is un móvil más pequeñito y manageable.

Is een smartphone met geweldige eigenschappen, con el todopoderoso Qualcomm Snapdragon 870 5G, 120 Hz AMOLED-broektres cámaras en la trasera y een vermogen van 67W a la hora de cargar la bateria. De geweldige kenmerken están vergezeld van geweldige afdalingenmet een prijs op de markt van 699,99 originelen heeft een prijs van 499,99 euro en een tienda oficial van Xiaomi.

Een vervolg, je hebt alle gegevens van deze losgekoppelde Xiaomi 12X y alle informatie voor comprarlo.

Xiaomi 12X

Xiaomi 12X, geweldige functies en geweldige descuentos

Este desconocido Xiaomi en beter voor disfrutar de la gama alta sin pagar mucho

El Xiaomi 12X is conocido, heeft geweldige eigenschappen.

El primer punto a favor del Xiaomi 12X es su diseño, pues se trata de een kostbare smartphone die te vergelijken is in de kleur grijs, paars of azul (afbeelding anterieur). Como deciamos, es una buena optie als je de voorkeur geeft aan een móvil de tamaño compacto, is perfect met één hand te gebruiken. Houd een dikte van 8,6 millimeter en een peso van 180 gram vast, con inclusief de transparante funda in de caja para protegerlo.

Este Xiaomi 12X también kan een vermoeden hebben van een pantalla de alta calidad. Leef ermee een AMOLED-paneel van 6.28 pulgadasoplossing Full HD+ (2.400 x 1.080 pixels), brillo de hasta 1.100 nits y 120 Hz refresco tasa. Het kenmerkende karakter van de afbeelding is muy buenas, tanto por contrast como nitidez y fluidez. Zorg ook voor een pantalla beschermd door Gorilla Glass Victus en dat alberga el lector de huellas.

Con este móvil de Xiaomi podrás realizar cualquier tarea, desde las más comunes hasta las más demandees, como ejecutar los juegos Android con plus grafische, gracias a de kracht van de Qualcomm Snapdragon 870-processor. Je hebt 8 GB RAM, 256 GB opslagruimte om de apps te installeren die nodig zijn en 5G-connectiviteit. Llega con MIUI 13 basado en Android 11, pero desde hace meses tiene beschikbaar de update naar Android 12.

El Xiaomi 12X is gemaakt voor het maken van foto’s, foto’s van de hoofdcamera en een langzame Sony IMX766 van 50 MP que realiza un buen trabajo. Het wordt geleverd met een 13 MP ultra gran angular en een 5 MP telemacro-sensor, met een 32 MP grote camera in het voorste gedeelte. En lo que respecta a la capture de video, puede capture hasta-clips in 8K met 24 fps.

De proporcionar una buena autonomie se encarga een 4.500 mAh batterij, geen problemen met de lading voor de lading. Además, compatibel met 67W snellader, en apenas media hora estará cargada al completo. El cargador viene incluido en la caja, no tendrás que comprarlo por separado.

Xiaomi 12X

El Xiaomi 12X is te koop in een versie van 8 GB RAM en 256 GB almacenamiento que tiene een originele precio de venta van 699,99 euro. Sin embargo, zie meer gebruikelijke es poder comprarlo voor 499,99 euro, es decir, con 200 eurazos van descuento. Je kunt kiezen tussen de online winkel van Xiaomi, PcComponentes en Amazon.

Deze articulo suggestie van vorm objectief en onafhankelijk producten en diensten die interessant kunnen zijn voor lezers. Als u zich realiseert dat u een través de los enlaces specíficos que parecen en esta noticia realiseert, ziet Andro4all een comisión. Een ander kanaal van Andro4all is een enterarte de las betters ofertas antes que nadie.

#Este #desconocido #Xiaomi #beter #voor #disfrutar #gama #alta #sin #pagar #mucho

Leave a Comment

Your email address will not be published.