Download Google Chrome 105: updates van de update

Download Google Chrome 105: updates van de update

Download Google Chrome 105: updates van de update

Ahora kan de Google Chrome 105 downloadenzult u nieuwe ontwikkelingen melden in deze update van de Google-browser die substantiële verbeteringen voor de nieuwe versie heeft bereikt, naast het opnemen van functies die Esperando zullen zijn.

En esta version encontrará las nuevas consultas de contentor y si eres desarrollador interesseert u waarschijnlijk. Así mismo is opgenomen in de nieuwe API van Sanitizer, die een robuuste processor biedt voor willekeurige hangsloten, waarbij de ayudará de kwetsbaarheden van secuencias van commando’s tussen locaties heeft verminderd.

7 tips om Google Chrome te personaliseren en configureren die u niet kunt verliezen

Raadplegingen van containers

Deze herramienta permitirá a los desarrolladores om een ​​hoofdselector te raadplegen om nuchter informatie te verkrijgen over tamaño y estilo. Het is toegestaan ​​om op een secundair zeeniveau te komen door de logische verklaring van het ontvangen van de zonde, die u op een pagina kunt bekijken.

Este tipo de consulta is vergelijkbaar met een consulta de medioscon la única diferencia de que pueden evaluar el tamaño de un contenedor, en lugar del tamaño de la ventana grafica.

Voor gebruiksraadpleging van de inhoud, debes establecer de stelling in een hoofdelement; U hebt bijvoorbeeld een doel nodig met een afbeelding en een tekstfragment.

CSS-pseudoklaas :has()

De nieuwelingen CSS pseudoclass :has() stelt u in staat om te controleren of een hoofdelement secundaire elementen met specifieke parameters bevat. Bijvoorbeeld, p:has(span) geeft een párrafo-selector aan met een lapso dentro.

Esto te será muy útil para diseñar el parrafo principal en sí mismo, zoals como cualquier segmento dentro de él. Zoals u kunt zien, gebruikt u figure:has(figcaption) waarmee u stijl kunt toepassen op een figuurelement dat een titel bevat.

Sanitizer-API’s

Una gran cantidad de aplicaciones web encargan de cadenas que no son de confianza; zonder embargo, de representatie segura de ese content puede ser compleja. Si no cuentas con la seguridad necesaria, las vulnerabilidades de secuencias de comandos entre sites podrían estar a la orden del día.

Is por ello dat? de integratie van de HTML Sanitizer API is perfect om samen te werken aan het verminderen van beveiligingsproblemen van opdrachten tussen sites, om de desinfección in het platform op te nemen.

Web SQL-queda verouderd

Geen es una sorpresa. Google heeft informatie over de vliegtuigen voor desaprobar Web SQLalgo que sucedera van Chrome 105, por lo quedará obsoleto en contextos no seguros.

Deze daadwerkelijke afkeuring solo heeft een los sites que usan Web SQL-través “http://de”door ejemplo, algunos escenario’s van intranet of empresariales.

  1. Download Chrome 103 voor Windows/Linux/Android/iOS

7 beste proxy’s voor Google Chrome

#Download #Google #Chrome #updates #van #update

Leave a Comment

Your email address will not be published.