download deze camera-app met 20.000 reseña’s en een score van 4,5

download deze camera-app met 20.000 reseña’s en een score van 4,5

download deze camera-app met 20.000 reseña’s en een score van 4,5

Aprovecha la portunidad y consigue una de las best camera apps voor Android helemaal gratis

Hoy tienes la oportunidad de ondergaan el nivel de las photos que haces con tu móvil dankzij een van de beste fotografie-applicaties voor Android die er zijn: DSLR Camera Pro. Ja, por tiempo limitado, volledig gratis kunnen deelnemen gratis voor de 100% korting op de oorspronkelijke prijs van 5 euro.

Stel de app in meer dan een miljoen downloads in Google Play is er een mediascore van 4,5 sterren sober 5 genaden a la gran cantidad de buenas reseñas por parte de los usuarios. De app van ontvangst een eindeloos aantal functies Met een aantal foto’s die u kunt zien met een ander, en een ander belangrijk detail dat u niet kunt zien en andere aplicaciones del estilo.

Niets Telefoon 1, camera-app

Mobiele camera-app Android / Afbeelding: Christian Collado

DSLR Camera Pro, gratis met beperkte tijd

Een van de grote voordelen van deze applicatie is de ondersteund door Android’s Camera2 APIdat de andere toegang een groot aantal functies en herhalingen van het fotografische systeem van het apparaat heeft, in aquellos móviles que sean compatible con dicha API.

Bedankt, de applicatie biedt functies zoals handmatige bediening en nauwkeurige ISO, sluitertijd, handmatige belichting, RAW-opname, bitsnelheid, opnemen met 4K-resolutie en langzame camera, en nog veel meer.

Al tratarse van de “Pro” -versie, alle functies van de pagina zullen volledig worden gedeblokkeerd en er zijn geen anuncios, compras in-app ni ningún otro añadido de este type.

26 apps voor Android die te veel gratis zijn

Normaal gesproken is de prijs van de applicatie van € 4,49. Sin embargo, dure las proximas horas se va a poder gratis download van manera. U kunt uw bestelling plaatsen op de Google Play Store die u kunt vinden op de markt.

Google Play | Camerahandleiding: DSLR Camera Pro (gratis)

para ti

© 2022 Difoosion, SL Derechos gereserveerd.

#download #deze #cameraapp #met #reseñas #een #score #van

Leave a Comment

Your email address will not be published.