de ongelooflijke technologie die podría llegar a los iPhone 15

de ongelooflijke technologie die podría llegar a los iPhone 15

de ongelooflijke technologie die podría llegar a los iPhone 15

El USB4 moet nog worden omgezet in realidad gracias a vooruitgangspublicados por USB Promoter. Su rendimiento podría ser tan aantrekkelijk que podría considerarse su integración en el futuro iPhone 15.

Kennisgevingen voor het gebruik van nieuwe USB-apparaten. Se ha anunciado una bijwerken via USB-C dat zal een opbrengst van hasta 80 GBps, dicho anuncio fue hecho door el grupo USB Promoter. Meer interessante dingen Apple zou hier aandacht aan moeten besteden en het opnemen als toekomstige technologie voor de iPhone 15.

Een belangrijke vooruitgang gecombineerd met de toekomst van de USB, de cambio de Lightning a USB-C con mayor velocidad en el iPhone 15

Van tijd tot tijd is het probleem de cambio die de volgende generatie van iPhone naar USB-C zal verzorgen. De EU bevestigde dat vanaf 2024 este movimiento es obligatorio para Apple y otras compañías. De iPhone is het laatste apparaat van de manzana dat een aparte poort gebruiktin dit geval el Lightning die begon in aquel iPhone 5 van 2012 om al puerto de 30 dennen te vervangen.

USB-C en Lightning

¿Apple enthousiast geworden over de overstap naar USB-C?

Por otro lado, Brad Saunders op papier President in USB-promotor, verklaarde dat de specificatie USB4 de terugkeer van de gegevens dupliceerde dat zal direct resulteren in hogere functionaliteitsniveaus voor de USB-C-standaard. Losse voordelen worden vertaald in een betere snelheid voor apparaten als pantallas, almacenamiento, concentrators en cualquier puerto dat is gevestigd in C.

De belangrijkste USB4 2.0 cambio’s

Sober los 80 GBps qu’hablamos en principio, también existenten otras actualizaciones traducidas en mjoras que sin duda alguna ofrecerán una mjor experiencia. De genoemde 80 GBps zijn gebaseerd op een fysieke structuur die gebruik maakt van bestaande 40 GBps passieve kabels.

macbook air usb c

Poort USB-C naar een MacBook Air

De potentiële USB4 is meestal compatibel met eerdere versiesdesde versie 1.0 passando por 2.0, 3.2 en hasta Thunderbolt 3. Houd er rekening mee dat het product is gebaseerd op USB4 en dat er geen probleem is met de verbinding! en interactie met een anterieure. También estará actualizado para alinearse conversions de DisplayPort en PCIe.

Quedará esperar más anuncios y avances para tener una possible fecha de llegada y que otras marcas emppiecen a trabajarlo. Por ahora estará regisseerde een desarrolladores que puedan realizar pruebas de empeño y notificar de mogelijke fouten.

para ti

© 2022 Difoosion, SL Derechos gereserveerd.

#ongelooflijke #technologie #die #podría #llegar #los #iPhone

Leave a Comment

Your email address will not be published.