Call of Duty heeft een Xbox Game Pass en de mogelijkheid om de PlayStation te spelen

Call of Duty heeft een Xbox Game Pass en de mogelijkheid om de PlayStation te spelen

Call of Duty heeft een Xbox Game Pass en de mogelijkheid om de PlayStation te spelen

Phil Spencer, directeur van Xbox, heeft een nieuw bericht gepubliceerd in de officiële blog van Microsoft waarin hij uitlegt hoe zijn plannen met betrekking tot de distintas franquicias de Activision-Blizzard tot een definitief einde komen aan het proces van het compra de esta por parte de Microsoft. De verklaringen komen aan de orde van de dag van de mededingings- en marktautoriteit, van de wet op de antimonopolies van de Reino Unido, van de nieuwe wet op de normen en van de normen.

Spencer heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om te bevestigen dat zowel Call of Duty, Overwatch als Diablo beschikbaar zijn in de Xbox Game Pass-catalogus terwijl het aankoopproces wordt afgerond. Geen obstante, también asegura dat de voluntad van Xbox is om de franquicias abiertas te handhaven heeft bekend publicatie in alle platforms.

“Seguiremos permitiendo que la gente juegue junto a otros, entre plataformas y entre devices”, suggereert dat de lancering op Xbox gepaard zal gaan met crossplay met de PlayStation-versies.

De mensaje van Spencer dringt er veel op aan dat er “opciones” bestaan, die waarschijnlijk nuchter zullen zijn als Microsoft de mercado monopoliseert: gegarandeerd dat los usuarios podrán elegir if quieren jugar los títulos a través de Game Pass oa través de la compra en andere platformen.

Esta mañana, de regulador inglés señalab que los juegos de Activision, en especialmente Call of Duty, eran “capaces de crear una diferencia material en de éxito de las plataformas de juego rivales.”

Gezien het feit dat de post in de Microsoft-blog geen naam heeft die direct organisch is, heeft het als het gaat om het planten van alle gunas respuestas de aspecten dat er meer is gebeurd in duda met betrekking tot de overname. Door ejemplo, Spencer señala que Microsoft heeft geen toegang tot bedrijven die zijn aangemeld voor nieuwe estudio’s of nieuwe IP’s.

“La industriële productie van video’s van hoge kwaliteit en productie. Losse industriële productie, inclusief Tencent en Sony, voortdurende uitbreiding van de productcatalogus en uitgebreide catalogus.”

“Het is duidelijk dat een grondige herziening het meest zal blijken dat de combinatie van Microsoft en Activision Blizzard de industrie en los jugadores ten goede zal komen.”

“Sony, als de leider van de industrie, zegt dat het bezorgd is over Call of Duty, pero hemos reiterado dat estamos een hacer que el mismo juego esté el mismo día tanto en Xbox como en PlayStation compromitteert.”#Call #Duty #heeft #een #Xbox #Game #Pass #mogelijkheid #PlayStation #spelen

Leave a Comment

Your email address will not be published.