así puedes tunear el emoji del pulgar hacia arriba

así puedes tunear el emoji del pulgar hacia arriba

así puedes tunear el emoji del pulgar hacia arriba

U kunt niet veel meer doen met een nieuwe functie Emojify door Google op een Gboard. Kortom, het wordt behandeld met een nieuwe eigenschap die, dankzij de Emoji Kitchen, con la que podían añadir emojis heeft een mensaje con tan sólo una pulsación.

De Emoji Kitchen is een van de meest interessante herramientas van Gboard, en we staan ​​je alleen toe om emoji’s te combineren om je nieuwe te maken. Pes bien, hoy esta función vuelve a ser noticia. Según herkent in Android Police, de functie is bijgewerkt met meer dan 200 combinaties para el emoji del pulgar arriba.

Así son los nuevos pulgares arriba tuneados

"oke paella": así puedes tunear el emoji del pulgar hacia arriba

Las nuevas creations de Emoji Kitchen para el pulgar arriba son una locura

Zoals je kunt merken zijn er met de nieuwe aanwinsten van de Emoji Kitchen meer dan 200 combinaties te maken. Zijn muchas para incluir en este artículo, pero si vamos a dejar algunas en maak een foto van de foto’s die je kunt maken voor algunas de ellas.

In de galerij ya podras intuir als zijn los emoji’s die debes combineren om toegang te krijgen tot het resultaat dat u meestrará in pantalla zult hebben. In primer lugar siempre debe ir el pulgar hacia arriba, y después el icono con el que debes combinarlo. De recordamos die u kunt zoeken naar combinaties van emoji’s en goedgekeurde emoji’s van Emoji Kitchen kunt u ook gebruiken voor Gboard.

Estas creaciones han sido opgenomen in de functie van google door Jennifer Daniel, cabeza del Unicode Emoji Subcommissie. De meest recente versie van het hooi is inclusief hooi, dat kan worden aangevuld met nieuwe kenmerken van Daniel en de nieuwigheden die op de foto’s zijn verschenen.

Con todas estas combinaties que te déjamos en el artículo te vamos a déjar experimentar. U neemt dat op, als además de la Emoji Kitchen quieres sacarle el máximo partido a Gboard, hace un tiempo elaboarmos een artikel in el dat je dábamos los best things del teclado de Google. No dudes echar un vistazo a nuestra guía completa.

para ti

© 2022 Difoosion, SL Derechos gereserveerd.

#así #puedes #tunear #emoji #del #pulgar #hacia #arriba

Leave a Comment

Your email address will not be published.