Apple presenteerde een heel nieuwe Apple Watch, inclusief een ‘Ultra’-model voor deportistas extremos

Apple presenteerde een heel nieuwe Apple Watch, inclusief een ‘Ultra’-model voor deportistas extremos

Apple presenteerde een heel nieuwe Apple Watch, inclusief een ‘Ultra’-model voor deportistas extremos

Afbeelding voor de titel van Apple presenteerde nieuwe Apple Watch, inclusief model 'Ultra'  para deportistas extremos

afbeelding: Appel

Om de iPhone te kunnen gebruiken, heeft Apple de mogelijkheid om op de september te verschijnen met de presentatie van de nieuwe Apple Watch, en om de iPhone te downloaden die u nodig hebt seguimiento de su salud y (in het geval van aandringen op veel) estar en direct contact met de diensten van noodgevallen en caso de caídas, ciertos cardiale problemen y, ahora también, accidenten de tráfico.

Apple Watch-serie 8

Afbeelding voor de titel van Apple presenteerde nieuwe Apple Watch, inclusief model 'Ultra'  para deportistas extremos

afbeelding: Appel

Het hoofdmodel staat naast de Apple Watch Series 8, die wordt geleverd met nieuwe functies: temperatuursensor en botsingsdetectie.

Apple zegt dat de Series 8 de temperatuur van de muñeca cada cinco segundos y puede registrar cambios de 0.1 grados Celsius controleert. Zonder embargo, als het functioneel maar belangrijk is, zal het de Control del Ciclo-app blijken te zijn, dus Apple zal de temperatuurregistraties gebruiken die de Apple Watch een lo largo de la noche para predecir el ciclo de ovulation de sus usuarias y ofrecerles une estimación of cuándo estarán ovulando (ya sea para quienes intentan quedarse embarazadas como para quienes quieren evitarlo) y waarschuwt voor mogelijke abnormale ciclos. Todos estos datos estarán cifrados.

El Series 8 laat zien dat er nieuwe sensoren zijn, een giroscopio de tres ejes y un acelerómetro de fuerzas g altas (para medir fuerzas de hasta 256 g, con un muestreo cuatro veces más rápido que en los modelos anteriores). Deze informatie zal samen met de gegevens van de druk van de barometer van het relais en van de microfoons worden gebruikt om botsingen van het verkeer te detecteren en aan de nooddiensten te melden. El Series 8 kan verschillende soorten schokken detecteren: frontale, laterale, traseros… en vuelcos. La nueva solo function está activa mientras dirigeert y puede mandar tu ubcation y avisar a tus contacten de emergencyncia.

Geen belangrijke menos el nuevo modo de baja energy, qu’allowirá alargar la 18 normal hours the l’batería del Apple Watch a 36 hours, maintenance and funcionamiento el seguimiento del ejercicio y otras functions, pero deactivando la pantalla siempre active automá la detección de entrenamientos, enz.

De Apple Watch Series 8 wordt op 16 september uitgebracht voor 399 dollar (het GPS-model) of 499 dollar (het model met mobiele verbinding, voor premiums met internationale roaming), tegen tres meses de Apple Fitness+ de regalo. De aluminium versie is verkrijgbaar in vier kleuren: middernacht, starlight, zilver en rood; de roestvrijstalen versie wordt geleverd in tres. zilver, goud en grafiet.

Apple WatchSE

Afbeelding voor de titel van Apple presenteerde nieuwe Apple Watch, inclusief model 'Ultra'  para deportistas extremos

afbeelding: Appel

Apple zegt dat 80% van de Apple Watch SE-gebruikers geen gebruik maken van een Apple Watch. Su renovación es descafeinada, pero viene con una hopeless bajada de precio.

Voor 249 dollar (het GPS-model) of 299 dollar (het mobiele model, met internationale roaming) is de nieuwe Watch SE 30 dollar goedkoper dan de voorganger.

De nieuwe SE komt met chip S8 (de fout van de Series 8, met 20% meer snelheid van de vorige), en andere sensoren voor het detecteren van verkeersongevallen met meer modellen. Por lo demás, es igual que su predecesor.

Op 16 september in de kleuren zilver, middernacht, sterrenlicht, en de kleuren van het materiaal van de nagel (de nieuwe verkoop van de prijs, denkbeeldige).

Apple Watch Ultra

Afbeelding voor de titel van Apple presenteerde nieuwe Apple Watch, inclusief model 'Ultra'  para deportistas extremos

afbeelding: Appel

ja hoor había filtrado, pero su verdadero nummer tijdperk Apple Watch Ultra, y está regisseerde een deportistas extremos. Met een titanium kast van 49 mm en een kristal delantero plano de zafiro, de grootste en meest glanzende pantalla van alle Apple Watch, van casi dos pulgadas y 2000 nits.

Let op het extra uitsteeksel in het deel van de corona, dat weerstand bood. También en meer grueso, zie waarmee een grotere batterij kan worden geplaatst, van hasta 36 uur gebruik onder normale omstandigheden en 60 uur met een nieuwe modus van energie-optimalisatie die in otoño zal worden vermeld. Según Apple, en Apple Watch Ultra heeft een volledige autonomie voor een volledige afstand van 3800 meter, 180 kilometer en een volledige afstand van 42.2 kilometer.

Ook kunnen er verschillende opties worden gevonden voor het maken van een keuze uit verschillende kleuren, zoals personalisatie van de acceder rápidamente a Entrenos, Pointos de Referencia de la Brújula, Retorno en otras options.

Andere nieuwe manieren van reizen Wayfinder, inclusief een blauwe achtergrond en een andere dag, een recentere en eenvoudigere manier om de zichtbaarheid en voorwaarden van de situatie te bepalen.

El Apple Watch Ultra laat zien welke microfonos qu’enjoran la calidad de sonido de las llamadas de voz y GPS de dubbele frecuencia en alta precision (GPS L1 en L5) voor het aanbieden van een registro meer nauwkeurig de la distancia en las routas de los entrenamientos y las carreras , así como para volver sobre tus pasos als je pierdes in een avontuur.

También es, como se geruchteneaba, meer weerstand. De bedrijfstemperatuur varieert van -20 ºC tot 55 ºC en kan tot een dubbele diepte worden ondergedompeld dan de normale Apple Watch met een waterbestendigheid WR100 en EN 13319-certificering, een standaard die wordt erkend voor de accessoires van de notebook, omdat de diepten die gebruik de onderzeeërs.

De Apple Watch Ultra is vanaf 23 september verkrijgbaar voor $ 799,- tegen zeer speciale prijzen: Loop Trail para corredores de resistencia, Loop Alpine para exploradores en Ocean para deportistas de agua.

#Apple #presenteerde #een #heel #nieuwe #Apple #Watch #inclusief #een #Ultramodel #voor #deportistas #extremos

Leave a Comment

Your email address will not be published.