16+1 geheime trucs van iOS 16 die geen conocías

16+1 geheime trucs van iOS 16 die geen conocías

16+1 geheime trucs van iOS 16 die geen conocías

Met iOS 16 zijn veel nieuwe dingen en veel meer gedaan die je kunt bedenken, repasamos los betters.

Nieuwe iOS 16-update voor nieuwe iPhone-interessantes, volledig personaliseerbaar. Sin embargo, además de todas esas belangrijke verbeteringen, hay otra serie de kleine trucs en functies geen tan conocidos van iOS 16 die merece dacht haar conocer.

Door eso hemos repasado los iOS 16 beste geheimen para que domineert el nuevo besturingssysteem van je iPhone como nadie. Seguro heeft geen problemen met de iPhone en heeft een nieuwe capaciteit.

iOS 16-trucs

Repasamos verliest beste trucs van iOS 16

Compatibiliteit met de Nintendo Switch Joy-Con-opdrachten

U kunt gebruik maken van de mando’s van PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X|S y con iOS 16 llega el soporte nativo para los Nintendo Joy-Con. Verbind de Joy-Con met de Nintendo Switch met iPhone en iPad en compatibel met eerdere processen.

Nintendo Switch Joy-Con

iOS 16 is compatibel met Nintendo Switch Joy-Con-mandos.

Kopieer en verwijder capturas de pantalla

Cuando heeft een captura de pantalla en iOS, además de poder à la captura de pantalla en Fotos, gardear la como una Note Rápida y gardearla en Archivos, ahora podrás “Kopiëren en elimineren”.

De nieuwe optie guarda la captura de pantalla en el portapapeles en luego la elimina del carretelo que facilita el use de capturas de pantalla de un sola vez que se guarden en su device y tengan que limpiarlas más tarde.

Buscar en vervangen in Notas

Een erg handige functie. Nota ahora te permite buscar cualquier palabra dentro de un texto y sustituirla óók. De procedure is muy sencillo:

  1. Heb de notitie ingevoerd.
  2. Toca kwam met 3 punten los.
  3. Ahora debes tocar sobre Buscar en la nota.
  4. Schrijf het palabra que quieres sustituir.
  5. Toca sobre la lupa y en Bucar y reemplazar.
  6. Ahora schrijft het palabra que quieres que se reemplace y ve tocando en Reemplazar.

Mogelijkheid om de apps Buscar, Reloj y Salud . te elimineren

In iOS 14 stond Apple gebruikers toe om alle apps te lenen die vooraf op de iPhone zijn geïnstalleerd. Tegen iOS 16 Apple heeft een uitgebreid assortiment aan aplicaciones que puedes eliminar, entre ellas se incluyen Buscar, Reloj y Salud. Verwijderde apps kunnen indien nodig eerder uit de App Store worden gedownload.

Ver el portentaje de batería

In iOS 16 biedt Apple gebruikers de mogelijkheid om het batterijklepje direct op de balk aan de voorkant van het batterijpictogram te markeren, waardoor het niet nodig is om het controlecentrum te verwijderen. El botón de porcentaje de batería, que no está disponible en all los iPhone, y se puede activar desde Aangepast > Batterij > Percentage van batterij.

Batterijpercentage iOS 16

Con iOS 16 vuelve el portentaje de batería a la barra de estado del iPhone

Conversie van geïntegreerde divisies

Dankzij de nieuwe functies van Live Text, iOS ahora omvat de omzetting van geïntegreerde divisies in camera- en fototoepassingen. Tik gewoon met de camera van de iPhone heeft een prijs, hoop dat je het SMS-pictogram live krijgt, houd dan de knop ingedrukt en selecteer “Converteren”.

Respuesta háptica del teclado

Podemo’s activeren esta’s háptica vibraciones pequeñas que aparecerán cuando pulsemos las teclas del teclado del iPhone. Actieve activatie van Ajustes > Sonidos en vibraciones > Respuesta del teclado > Vibración.

Mogelijkheid om de albums te beschermen Oculto en Eliminado de Fotos de fotos met Face ID en Touch ID

Estos dos álbumes beschikbaar in Fotos, justo abajo del todo, ahora están protected con Face ID en Touch ID om die nadie pueda verlos te vermijden. Desde Ajustes > Photos om deze functie in of uit te schakelen.

Albums Oculto en Eliminado iOS 16

In iOS 16 kun je je Oculto y Eliminado-albums beschermen

Face ID werkt horizontaal op de iPhone

Algo que nunca intendimos, pero met iOS 16 Face ID werkt het in horizontale positie op de iPhone. Dit is een geniale identificatie van de rapido en meerdere situaciones.

Kan gemakkelijk de wifi-teller controleren

De Wi-Fi-contraseña is algo belangrijk dat in veel gevallen queremos compartir con amigos y familiares, y en iOS 16 en proceso es más fácil. binnenkomen Instellingen > Wi-Fi en tocando in de “i” ahora podemos ver la contraseña gemakkelijk, una vez nos identifiquemos.

Voorkom onbedoelde blokkades van lalamadas

In iOS 16 podemo’s het beëindigen van een gesprek deactiveren activeer de puls van de blokkeerknop. In eerdere versies van iOS wordt het indrukken van de zijknop en het blokkeren van de iPhone pas definitief.

In iOS 16 staat Apple gebruikers toe om dit te deactiveren om ongelukken te voorkomen Ajustes > Accesibilidad > Tocar > Impedir finalizar llamadas al blocar.

Reproductor de música a pantalla completa

Una función genial important en menos conocida de iOS 16. Cuando estés escuchando un canción de Apple Music, Spotify en andere aplicaciones de música de terceros, pulse la portada del álbum que aparece en el pequeño reproductor de la pantalla de bloco Nuevo aspecto del reproductieve a pantalla completa. Vuelve a tocar la portada del álbum a pantalla completa para minimizar el reproducer de nuevo.

Muziek ios 16

Así se ve la pantalla de bloco de iOS 16 al reproduce música a pantalla completa

Optie om dubbele foto’s gemakkelijk te verwijderen

En la zona inferior de la app Foto’s tenemos un album lamado Duplicatos desde el que poder eliminar las photos of video’s que temos repetidos. Una función muy útil y poco conocida.

Bedien de Apple Watch met de iPhone

In iOS 16 podemos usar Controle door Botón of Controle door Voz van de iPhone naar de Apple Watch. Debes tener watchOS 9 en Apple Watch en al menos op Apple Watch Series 6.

De Fitness-app is geïnstalleerd, Apple Watch is niet nodig

Deze app, van waaruit je toegang hebt tot Fitness+, ahora viene voorgeïnstalleerd in de iPhone zonder de noodzaak om een ​​Apple Watch vast te houden als sucedía hasta ahora. Voor het serveren van Apple-services.

AppleFitness+

Apple Fitness+ is beschikbaar op iPhone met iOS 16

Nieuwe advertencia tijdens de lading

Als uw iPhone in iOS 16 oververhit raakt tijdens het opladen, ontvangt u een nieuwe melding dat de lading zal pauzeren zodra de temperatuur van je iPhone kouder wordt. Het is mogelijk om een ​​groot scherm en een batterij van de iPhone te gebruiken.

Gepersonaliseerde ruimte-audio

Met alle AirPods en algunos auriculares Beats, los gebruik van iOS 16 pueden activar en audio espacial personalised. Deze functie maakt gebruik van de LiDAR-scanner van de iPhone 12 Pro, iPhone 13 Pro en iPhone 14 Pro para escanear de geometrie van de oídos del usuario met het einde van het bieden van een betere ervaring van ruimtelijke audio.

Hoe de conectando te configureren voor AirPods Max, AirPods Pro of AirPods 3 al iPhone, entrando nl Aangepast > AirPods en tocando sobre Configurar Audio Espacial personaliseren. Sigue las options que aparecen en pantalla.

#geheime #trucs #van #iOS #die #geen #conocías

Leave a Comment

Your email address will not be published.